FAVORITT BLOGGERE

Jeg har gått fra å lese veldig mange blogger, til veldig få. I det siste har jeg tatt litt avstand fra den massive moteverdenen, og lagt mer av min interesse på foto, som har blitt større og større de siste månedene. Noe som vil si at jeg har lagt igjen mine besøksklikk hos fotobloggere og hatt en del antall timer på tumblr og weheartit. Tenkte derfor å vise dere noen av mine favoritt fotobloggere – dette er blogger jeg har lest en god stund nå, og har ikke vært i nærheten av «hvilke blogger er ikke så bra lengre» listen min for å si det sånn.

Først ut er Angelica Swanström. Hvor skal jeg begynne. Fant vel egentlig bloggen hennes med en tilfeldighet for ett par måneder siden nå, men tok ikke lange stunden før jeg var forelsket. Bildene hennes er rett og slett bare så fine, så natulige og så inspirerende. Blir rett og slett glad av å gå innpå bloggen hennes. Hun får frem lyset så flott i bildene sine, og er bare elsker stilen.

angelicpicture

Neste er Frida Xiang(som jeg også nevnte en del ganger på den tidligere bloggen min). Bloggen hennes har jeg lest lenge, og hver gang jeg klikker meg innpå så blir jeg like overrasket og fascinert over hvor flink hun er. Det er så mye flott variasjon mellom bildene hennes, og de er bare magisk. Hun har vært så mange flotte steder og jeg misunner over hvor flink hun er. Og ikke bare tar hun utrolige bilder, men hun virker som en så flott person!

fridaxiang

Siste ut er Mike. Vel, det første jeg må si er at hun ikke lenger blogger… Men jeg besøker bloggen i ny og ne i de tidene jeg trenger inspirasjon. For det ligger så mange flotte bilder der. Både når det kommer til antrekk og biler generellt. Igjen, enda en som tar fantastiske bilder. Lys. Motiv. Mye variasjon. Elsker det.

worldofmike

Jeg har virkelig lyst til å bli en bedre fotograf. Lære meg mer om kameraet. For å være helt ærlig, jeg har hatt kameraet mitt i 4 år nå, og har enda ikke lært meg skikkelig om alle instillingene, som jeg kanskje burde. Det første året gikk det mye i Auto instilling, men kom meg heldigvis bort fra den og lærte meg litt mer – men er fremdeles en hel god del igjen å lære, som er gøy! 

Hvertfall, jeg anbefaler dere å ta en titt innom alle 3 bloggene ovenfor, er virkelig masse flott å se innpå dem. Og om du har en blogg du liker veldig godt, si i fra! Jeg er alltid ute etter nye inspirasjonskilder.

Reklamer

2 Comments

  1. disse fine ordene made my day!! men så er det jo ikke noe uten grunn at bloggen din ligger på min favorittliste hihi<3

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s