BACK FROM LONDON

Denne uken har jeg vært på klassetur i London. Besøkt museumer, spist masse mat(for det meste junkfood), hostet, ikke shoppet, sett Løvenes Konge musikalen og besøkt Warner Bros. Studio. Kan ikke klage. Og ja, tatt hundrevis av bilder og filmet, så det er bare til å glede seg til hva som kommer fremover.

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

litt bilder fra mobilen 

Jeg hadde vært i London 2 ganger før – den første turen var bare dagstur, den gang jeg var på språkreise i Bournemouth. Andre gangen var en helgetur ilag med pappa, uheldigvis så ble alle bildene var den turen slettet. London er absolutt et flott sted, men det er faktisk ikke en av mine favoritter. Kanskje på grunn av at jeg enda ikke har fått sett så mye av byen. Det går jo mest i de mest populære attraksjonene, så kanskje det trengs en fjerde tur for å virkelig bli glad i byen.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s