HVOR ORD SVIKER, TALER MUSIKK.

Det siste året har jeg forelsket meg mer og mer i klassisk musikk og film musikk. Jeg sovner så godt som hver kveld til klassisk musikk, men ender også opp med å gråte, for musikken er så fin. Jeg synes at mye av dagens musikk er helt forferdelig. Det er så mange sanger uten følelse og mening, at jeg av og til blir irritert. Derfor elsker jeg å kunne drømmer meg bort i den delen av musikk verden som faktisk gir meg noe. Jeg har nå så smått begynt å samle mine favoritter i listen min sleep or cry, og tenkte jeg like så gjerne kunne dele den med dere.

Jeg var usikker på om jeg faktisk ville dele min absolutt favoritt melodi noensinne med dere, bare fordi at den betyr så utrolig for meg. Jeg hørte på den ufattelig mye når jeg gikk igjennom en tung periode. Men jeg tenker at den faktisk er for fin til at folk ikke skal vite om den. Arrival Of The Birds av London Metropolitian Orchestra har jeg hørt på nesten hver dag i to år nå. Jeg sovner alltid til den, og hører på den flere ganger om dagen. Jeg får ikke nok. Den er i fra dokumentaren The Crimson Wings: Mystery of the flamingos, som faktisk er utrolig fin, anbefales.

Så nå vet dere det.

Reklamer

1 Comment

  1. Aaaaah endelig en som også liker klassisk musikk- filmmusikk !! Og Harry in winter er favorittsangen min!! Hahahah det var litt vittig!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s